Laadukas rakennuspalvelu

Ota yhteyttä

Ulkorakennuksen projektit tehokkaalta tekijältä

Rakennuspalvelumme on toteuttanut lukuisia rakennusprojekteja. Rakennamme muun muassa upeat terassit sekä vankat rappuset. Olemme toteuttaneet myös esim. vanhojen, huonokuntoisten piharakennusten korjausta sekä rakentaneet uusia. Facebook- ja Instagram-sivuillamme näet runsaasti kuvia töistämme, ja toki kerromme niistä mielellämme lisää. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous rakennuspalveluista!

Teemme myös sisäremontit

Palvelemme asiakkaita Uudellamaalla. Soita 040 531 5601 tai laita meiliä myynti@bordiremontit.fi!

Rappusten rakentaminen

Jos tontillasi on paljon korkeuseroja, rappusten rakentaminen on fiksu päätös. Rakennamme vankat rappuset esimerkiksi mökkirantoihin, puutarhoihin ja muihin kohteisiin. Kauniit puusta tehdyt rappuset lisäävät sekä kohteen turvallisuutta että arvoa. Tilaamalla rappuset meiltä, työläs kipuaminen tai jyrkissä rinteissä liukastelu on historiaa.

Terassin rakentaminen

Terassilla tai patiolla on mukava rentoutua kesät talvet. Terassin voi rakentaa melkeinpä minkälaiseen kohteeseen tahansa, ja se voi olla toiveidesi mukaan joko avoin tai katettu. Terassin rakentaminen käy kauttamme sujuvasti – ennen kuin huomaatkaan, istut jo mukavalla terassillasi paistattelemassa päivää.

Puutuotteet

Palveluihimme kuuluvat lisäksi erilaisten puutuotteiden rakentaminen. Teemme niin isot kuin pienetkin puutuotteet tilauksesta ja olemme toteuttaneet esimerkiksi kauniita terassikalusteita sekä saunanpenkkejä. Kysy lisää – kaikenlainen puurakentaminen on erikoisosaamistamme!

Pyydä tarjous
Puhelin-ikoni

Meiltä hoituu ulkorakentaminen luotettavasti ja tehokkaasti! Palvelemme kattavasti Uudenmaan alueella.

Ota yhteyttä