Sisäremontti uudistaa kodin ilmeen

Ota yhteyttä

Remonttipalvelut kotitalouksille Uudellamaalla

Meiltä saat monipuoliset remonttipalvelut laadukkaasti ja huolellisesti toteutettuina. Sisäremontti, kuten maalaus tai tapetointi, ryhdistää välittömästi koko tilan ja tekee yleisilmeestä viimeistellyn. Siististi toteutettu pintaremontti ammattilaisen tekemänä myös nostaa asunnon arvoa ja on hyvä myyntivaltti jälleenmyyntiä suunnitellessa.

Pyydä tarjous sisäremontista tai kysy lisätietoja! Suunnitellaan yhdessä paras ratkaisu remonttitarpeisiisi.

Katso yhteystietomme

Tapetointi

Tapetointi kuulostaa monen korvaan työläältä. Ammattilaisen tekemä tapetointi on helppoa ja vaivatonta – valitset vain mieleisesi tapetin ja annat meidän hoitaa loput! Teemme kokonaisvaltaiset tapetoinnit alusta loppuun erittäin huolellisesti ja laadukkaasti: ei irvistäviä saumoja, eri kohdissa olevia kuvioita tai ruttuisia tapetteja, vaan kaunis, sileä ja tyylikäs seinäpinta.

Maalaus

Maalaus on helpoin keino piristää ja raikastaa sisätilojen ilmettä. Pelkkä uusi valkoinen maalipinta saa kodin näyttämään ihan erilaiselta, puhumattakaan värimaaleista. Tarjoamme kokonaisvaltaiset maalauspalvelut aina pohjatöistä viimeistelyyn. Halusitpa sitten tasaisen, yhden sävyn maalipinnan, tai erikoisempia efektejä, kanssamme ne onnistuvat varmasti.

Pyydä tarjous sisäremontista

Palvelemme asiakkaita Uudellamaalla. Soita 040 531 5601 tai laita meiliä myynti@bordiremontit.fi!

Puhelin-ikoni

Kaipaako kotisi uutta ilmettä? Toteutamme sisäremontit Uudenmaan alueella. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Yhteystiedot